Drs. C. Jansen

BIG-nummer 39041384201

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlJansen, C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Drs. C. Jansen

Uroloog Ziekenhuis Nij Smellinghe  (Functionele Urologie, Infertiliteit)

Mevrouw Jansen is na haar artsenexamen 1992 (Groningen) opgeleid als specialist in de cluster Groningen. Haar vooropleiding heelkunde volgde zij in Almelo. Na registratie als medisch specialistin 2002, werkte zij bij de Reinier de Graaff groep te Delft en Voorburg.Vanaf 2003 is Drs Jansen werkzaam aan het Nij Smellinghe Ziekenhuis in Drachten.  In 2009 verkreeg zij haar inschrijving in het Europees Specialistenregister als fellow of the european board of urology FEBU.

Drs Jansen heeft als aandachtsgebieden: Functionele urologie (zoals bijvoorbeeld incontinentie, neurogene blaasfunctiestoornissen) en hersteloperatie na sterilisatie. Verder is zij in Drachten lid van de interdisciplinaire werkgroep lymfe-oedeem en is zij betrokken bij de "kinder-plas-poli” (een  werkgroep met kinderartsen, kinder-urotherapeuten, een bekkenfysiotherapeut en een psycholoog voor kinderen met plasklachten).